Varför hyra massagestol?

Spar pengar och ryggar

Med vårt hyreskoncept får du det bästa av två världar, rätt pris och bästa kvalitet, det tack vare låga omkostnader och minimalt med mellanhänder.

När du hyr av oss får du

  • Fri leverans
  • Installation 
  • Utbildning 
  • Garanti på plats under hyresperioden
  • Bortforsling av emballage

Jämförelse

På vår sida är vi helt transparenta med priserna, du ser exakt vad det kostar. Det som tillkommer hos oss är endast uppläggningsavgift på 500:- och aviseringsavgift 75:-/ kvartal. Försäkring kan tillkomma om ni ej har försäkring för hyrt gods, har ni det, så tillkommer inget mer. Våra hyresalternativ är 24 eller 36 månader, alltså två eller tre år. Vissa vill inte visa sina priser på deras sidor och vissa kör 27 el. 39 månaders avtal, vilket blir mycket dyrare.

Det finns mycket att spara genom att anlita oss och ni får garanterat en modern och anpassad massagefåtölj för ert behov. Hos oss kan du hyra massagefåtölj från 630:-/ månad, det vet vi att vi är unika med.

 

Alla nämnda priser är exklusive moms.

Vad kostar bortfallet av personal

En person med en månadslön på 25 000 kr kostar företaget ca: 1 200 kr per dag och arbetsgivaren betalar detta de 14 första dagarna om personen i fråga blir hemma på grund av ryggvärk eller annat. Kan man spara sjukskrivningsdagar så finns det mycket pengar att hämta således.

Välkommen att kontakta oss idag för provhyra